De Gast 39       9801 AB      Zuidhorn      Tel. 0594-502143

Bel ons,
0594-502143

Routebeschrijving


Vanaf Groningen neemt u de Friesestraatweg richting Leeuwarden. Zuidhorn wordt in Groningen op de borden aangegeven, aan de kant van het gasuniegebouw.
Bij Zuidhorn aangekomen slaat u bij de 1e rotonde rechtsaf naar het stationsgebied en deze weg moet u volgen tot u bij de  tweede rotonde komt, deze moet u recht oversteken. Links is het gemeentehuis en u moet richting het station rijden, deze weg volgen en u komt uit bij het parkeerterrein van ons bedrijf.

De situatie kan vanwege werkzaamheden voor het nieuwe woonplan bij Zuidhorn gewijzigd zijn in verband met omleidingen, u kunt dan de borden richting stationsgebied volgen.

Vanaf Leeuwarden is het de kant van Hardegarijp via de Friesestraatweg richting Groningen. Na de brug tussen Noordhorn en Zuidhorn neemt u de eerste afslag naar rechts. U vindt ons, via de straat De Gast, na ongeveer 150 meter aan de linkerzijde.

Vanaf Heerenveen moet u bij Leek van de snelweg af en de borden richting Zuidhorn volgen. In Zuidhorn aangekomen volgt u de borden richting het station beginnend bij het centrum. U dient langs het station te rijden en aan het eind van de weg rechtsaf slaan over de spoorweg overgang rijden en daarna de eerste straat rechts. Daar bent u aangekomen bij ons Zalencentrum.

Komende met het openbaar vervoer is het twee minuten lopen naar ons complex, u dient richting het politiebureau te lopen.

Parkeren is geen probleem en geheel gratis.

Adres:

De Gast 39
9801 AB Zuidhorn
Tel. 0594-502143